Καταχώρηση στη Βάση Βιογραφικών

Καταχωρήσου στη Βάση Βιογραφικών του Jobistas

Θέλεις το Jobistas να σου βρει δουλειά?

Βοήθησέ μας να το κάνουμε! Καταχώρησε το βιογραφικό σου στην εξελιγμένη Βάση Βιογραφικών μας και το Jobistas θα φροντίσει να μη χάσεις καμία αγγελία που σου ταιριάζει ακόμα κι αν δεν τη δεις!

Αφού μας δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε (μέρη στα οποία επιθυμείς να εργασθείς, τι προϋπηρεσία διαθέτεις κλπ), καταχωρώντας το βιογραφικό σου στη βάση μας δίνεις την δυνατότητα να:

  1. Προωθούμε το βιογραφικό σου σε εργοδότες και εταιρείες εύρεσης προσωπικού για θέσεις εργασίας οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που αναζητάς ΚΑΙ να
  2. Πραγματοποιούμε αιτήσεις εκ μέρους σου σε ενεργές αγγελίες που υπάρχουν στο site  μας.

(Διευκρινίζεται ότι καμία από τις 2 αυτές υπηρεσίες δεν αντικαθιστά τις αιτήσεις που μπορείτε έτσι κι αλλιώς να πραγματοποιήσετε και μόνοι σας στις αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Jobistas. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να δείτε τις θέσεις για τις οποίες έχει κάνει αίτηση το Jobistas εκ μέρους σας αλλά και εσείς οι ίδιοι στην ενότητα “ Οι αιτήσεις μου” αφού κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας)

 

Για να προσθέσεις το βιογραφικό σου στη Βάση Βιογραφικών του Jobistas πρέπει πρώτα να γίνεις μέλος στο site. Στη συνέχεια, μπορείς να το προσθέσεις από την ενότητα “Βάση Βιογραφικών” του λογαριασμού σου.

*Το βιογραφικό που ανεβάζεις κατά την εγγραφή σου στο site ΔΕΝ προστίθεται αυτόματα στη λειτουργία Βάσης Βιογραφικών.