Υπηρεσίες Recruiting

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το κατάλληλο άτομο να εργαστεί στην εταιρεία σας?

Το jobistas.gr προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες recruiting.

Η εξειδίκευση μας, η εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου αποτελούν εχέγγυο για την αποτελεσματικότητα μας.

Προσδιορισμός των αναγκών σας

Ερχόμαστε σε επαφή με την εταιρεία σας έτσι ώστε να προσδιορίσουμε τις ανάγκες σας, να λάβουμε την ακριβή περιγραφή της θέσης εργασίας και να κατανοήσουμε πλήρως τον ρόλο που θέλετε να έχει ο εργαζόμενος.

Ανάρτηση Αγγελίας

Αναρτούμε αγγελία για τη θέση ενώ ταυτόχρονα αναζητάμε υποψηφίους που ταιριάζουν στις ανάγκες σας μέσα από την πολύ μεγάλη βάση βιογραφικών που έχουμε συγκεντρώσει.

Ενεργή Αναζήτηση Υποψηφίων

Εκτός από την αγγελία, αναζητούμε ενεργά υποψηφίους που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας μέσα από τη βάση των βιογραφικών μας αλλά και μέσα από τις γνωριμίες που έχουμε στον κλάδο.

Διαλογή Βιογραφικών

Ξεχωρίζουμε τα βιογραφικά από υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τη θέση, με βάση την αξιολόγηση μας αλλά και τα κριτήρια που εσείς μπορεί να έχετε θέσει.

Η ώρα των ειδικών

Προχωράμε σε συνεντευξη με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια μας, κρίνοντας μέσα από την επαφή μαζί τους εάν είναι οι κατάλληλοι για τη θέση. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες με γνώση του αντικειμένου ώστε να προσδιορίσουμε την επάρκεια των προσόντων του υποψηφίου.

Επιλογή των καλύτερων

Μετά από τη διαδικασία των συνεντεύξεων σας προτείνουμε τρεις έως πέντε υποψηφίους που είναι οι πλέον κατάλληλοι για εργασία στην επιχείρησή σας. Επιλέγουμε για εσάς υποψηφίους με τα στοιχεία που αναζητάτε τόσο στο κομμάτι των δεξιοτήτων όσο και στο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

Email:info@jobistas.gr

Τηλέφωνο:2310720463